Cybex Aton Base 2 Belted 2019 recenze a podrobnosti

Popis: Cybex Cybex Aton Base 2 Belted 2019 Autosedačky
Aton Base nabízí maximální pohodlí pro jednoduché, bezpečné a rychlé připevnění do automobilu. Základna, která se připevňuje bezpečnostním pásem automobilu může být stále ponechána uvnitř vozu a tím s… Zobrazit celý popis zboží >>>

  • obrázek Cybex Aton Base 2 Belted 2019
Cena
2 590 Kč
Dostupnost produktu
Skladem - 17.01.2021
Doprava
Info v obchodu
Do obchodu » Trendybaby.cz

Informace a podrobnosti o produktu

Zboží si můžete i kouput v e-shopu Trendybaby.cz, kde je nabízen za velmi dobrou cenu 2 590 Kč.
Popis: Aton Base nabízí maximální pohodlí pro jednoduché, bezpečné a rychlé připevnění do automobilu. Základna, která se připevňuje bezpečnostním pásem automobilu může být stále ponechána uvnitř vozu a tím stále připravena k použití s autosedačkou Aton. Podpěrná noha je výškově stavitelná.

Pro osobní vyzvednutí můžete zvolit některé výdejní místo (např. zásilkovna, uloženka nebo PPL point - liší se dle prodejce a e-shopu). Detialní informace naleznete v košíku.

Vlastnosti Cybex Aton Base 2 Belted 2019 Cybex

Specifikace Cybex Aton Base 2 Belted 2019 a popis si přečtěte na stránkách v katalogu, nebo přímo na webu internetového obchodu Trendybaby.cz Cybex, u kterého si můžete tento výrobek ihned zakoupit za 2 590 Kč.

Parametry a technické údaje:
- populární dodavatel a výrobce Cybex
- výrobní EAN 4250183789759 a identifikační kód 77655
- prodejní zařazení Autosedačky


Kompletní podrobnosti, nejlepší cenu a komentáře od zákazníků si přečtete zde:

Zobrazit nejlevnější cenu a recenze na Heurece >>>


HeurekaNejlepší recenze Cybex Aton Base 2 Belted 2019

Hledáte nejlepší recenze o Cybex Aton Base 2 Belted 2019? Nejlepší možností je si zobrazit nejlépe hodnocené Autosedačky a podívat se na produkt, který má nejvíce hodnocení od uživatelů na portále Heuréka. Zjistíte zde vše potřebné i jaká značka je kvalitní či jaké firmně se raději vyhnout. Určitě se podívejte i na další recenze Cybex i na diskusních forech a blozích. Zkuste vyhledat review Cybex Aton Base 2 Belted 2019 Autosedačky i Youtube, kde hodně lidí veřejně publikuje názory a hodnocení produktů, které si koupili nebo dostali k otestování. Zobrazit nejlepší zboží na Heurece.



dTest Cybex Aton Base 2 Belted 2019 Autosedačky

V Česku velmi populární časopis a zároveň i pořad na Streamu A Dost!, kde se dozvíte fakta o výrobcích a produktech. Často zde jsou testy několika nejprodávanější produktů z daného segmentu a následně seřazeny od nejkvalitnějšího a nejlepšího v poměru cena/výkon Cybex Aton Base 2 Belted 2019. Na základě srovnávaných parametrů se poté člověk snadno rozhodne, který produkt Autosedačky je pro něj ideální a vybere dle testu a recenze nejvýhodnější produkt. Doporučujeme se podívat na sekci výsledky testů (https://www.dtest.cz/testy) kde zkontrolujte z nabízí i testy Autosedačky. Snadno zde porovnáte i kvalitu dané značky Cybex . Nejsou zde všechny výrobky (často jen ty nejprodávanější v dané kategori např. Autosedačky) oveřte tedy zda je zde i test Cybex Aton Base 2 Belted 2019.



Rozvoz zboží Autosedačky Cybex

- Doručení zboží po ČR většinou do 1-3 pracovních dnů
- desítky výdejních a odběrných míst
- Můžete zvolit dopravu Trendybaby.cz pomocí přepravců např.: Geis, DPD, Česká pošta, InTime, PPL nebo kurárem (vždy záleží na konkrétním zboží a prodejci)

Hodnocení a komentáře


Recenze na Cybex Aton Base 2 Belted 2019

Ondra
Přidáno: před týdnem
Hodnocení: Před nákupem si většinou pročítám recenze Cybex Aton Base 2 Belted 2019 a často se podívám i na Youtube. A tento produkt mi vyhovuje.


Honza
Přidáno: před týdnem
Hodnocení Cybex Aton Base 2 Belted 2019: Produkt hodnotím kladně, líbí se mi jeho vlastnosti a důvěřuji značce Cybex. Jsem se vším spokojen.


Dominik
Přidáno: před měsícem
Hodnocení: Od této značky Cybex mám již několik jiných produktů a jsem spokojen, tak nakupuji znovu a vše ok.


Bára
Přidáno: před měsícem
Hodnocení Autosedačky: S obchodem Trendybaby.cz mám zatím dobré zkušenosti, a tak zde pravidelně nakupuji.

Informace

Pokud k produktu potřebujete produktovou dokumentaci, manuály, či podrobné složení k produktu 4250183789759 , obracejte se s dotazem přímo na výrobce. Veškeré popisky zboží, ceny i dostupnost jsou informační a pro přesné údaje se prosím podívejte přímo na stránky prodejce Trendybaby.cz, kde jsou veškeré tyto údaje aktuální.

Nové produkty v naší nabídce:

Autosedačky - podobný sortiment zboží
Autosedačky recenze a informace