Gumová vana do kufru Gledring BMW 5 2010-2017 (F11, combi) recenze a podrobnosti

Popis: Gledring Gumová vana do kufru Gledring BMW 5 2010-2017 (F11, combi) Vany do kufru
Gumová vana přesně pasuje do kufru vozu BMW 5. Má zvýšený okraj (1,8 cm) po celém obvodu a skvěle chrání interiér i původní koberec v kufru. Vany do kufru Gledring mají moderní design a luxusní, hladk… Zobrazit celý popis zboží >>>

  • obrázek Gumová vana do kufru Gledring BMW 5 2010-2017 (F11, combi)
Cena
850 Kč
Dostupnost produktu
Skladem - 30.09.2020
Doprava
od 59 Kč
Do obchodu » AutoHotarek.cz

Informace a podrobnosti o produktu

Zboží si můžete i kouput v e-shopu AutoHotarek.cz, kde je nabízen za velmi dobrou cenu 850 Kč.
Popis: Gumová vana přesně pasuje do kufru vozu BMW 5. Má zvýšený okraj (1,8 cm) po celém obvodu a skvěle chrání interiér i původní koberec v kufru. Vany do kufru Gledring mají moderní design a luxusní, hladký vzhled. Přilnavost materiálu je však velmi vysoká a uložený náklad na vaně pevně drží. Díky prohloubenému vzoru vana efektivně zadržuje vodu i nečistoty. Vany do kufru Gledring se vyznačují detailním střihem a dokonalým tvarem pro konkrétní auto, v tomto případě BMW 5. Tolerance odchylky od tvaru kufru je méně než 1 mm! Jedná se o výrobek s nejpřesnějším střihem z celého našeho sortimentu.Rubbasol je nový, inovativní materiál podobný gumě, za jehož kompletní vývoj je zodpovědná firma Gledring. Jeho složení je patentované a pojem Rubbasol je ochrannou známkou. Materiál je hladký, má velmi jemný povrch a působí luxusním dojmem. Na druhou stranu je pevný a odolný až do té míry, že Gledring poskytuje na všechny vany do kufru prodlouženou záruku 5 let. Rubassol splňuje normy PAH a REACH na obsah chemických látek. V dnešní době už jsou samozřejmostí testy na hořlavost i zápach, které také splňuje. Materiál je dokonce schválený pro použití v potravinářském průmyslu a může přijít do přímého kontaktu s jídlem.Vany do kufru Gledring mají ještě jednu konkurenční výhodu oproti podobným produktům. Ke každé vaně lze přikoupit kompatibilní ochranu nárazníku DoggyMat. Na spodní straně každé gumové vany jsou připravené 2 výlisky, do kterých se DoggyMat zajistí pomocí plastových fixací. Kompletně pak chrání nárazník i hranu kufru při nakládání věcí do zavazadlového prostoru nebo naskakování psa. Pokud není DoggyMat třeba, lze jej otočit o 180° a umístit do vany. Oba produkty mají stejnou texturu a DoggyMat neruší celkový vzhled vany. Pro vůz BMW 5 je vhodný DoggyMat velikosti XL.Vpravo naleznete odkaz na článek, kde Vám podrobně přiblížíme, jaké typy gumových nebo plastových van můžete pro své auto pořídit. Dále popisujeme hlavní výhody i nevýhody jednotlivých typů, které jsou na konci článku shrnuty v přehledné tabulce.

Pro osobní vyzvednutí můžete zvolit některé výdejní místo (např. zásilkovna, uloženka nebo PPL point - liší se dle prodejce a e-shopu). Detialní informace naleznete v košíku.

Vlastnosti Gumová vana do kufru Gledring BMW 5 2010-2017 (F11, combi) Gledring

Specifikace Gumová vana do kufru Gledring BMW 5 2010-2017 (F11, combi) a popis si přečtěte na stránkách v katalogu, nebo přímo na webu internetového obchodu AutoHotarek.cz Gledring, u kterého si můžete tento výrobek ihned zakoupit za 850 Kč.

Parametry a technické údaje:
- populární dodavatel a výrobce Gledring
- výrobní EAN 3830068662165 a identifikační kód 16243
- prodejní zařazení Vany do kufru


Kompletní podrobnosti, nejlepší cenu a komentáře od zákazníků si přečtete zde:

Zobrazit nejlevnější cenu a recenze na Heurece >>>


HeurekaNejlepší recenze Gumová vana do kufru Gledring BMW 5 2010-2017 (F11, combi)

Hledáte nejlepší recenze o Gumová vana do kufru Gledring BMW 5 2010-2017 (F11, combi)? Nejlepší možností je si zobrazit nejlépe hodnocené Vany do kufru a podívat se na produkt, který má nejvíce hodnocení od uživatelů na portále Heuréka. Zjistíte zde vše potřebné i jaká značka je kvalitní či jaké firmně se raději vyhnout. Určitě se podívejte i na další recenze Gledring i na diskusních forech a blozích. Zkuste vyhledat review Gumová vana do kufru Gledring BMW 5 2010-2017 (F11, combi) Vany do kufru i Youtube, kde hodně lidí veřejně publikuje názory a hodnocení produktů, které si koupili nebo dostali k otestování. Zobrazit nejlepší zboží na Heurece.



dTest Gumová vana do kufru Gledring BMW 5 2010-2017 (F11, combi) Vany do kufru

V Česku velmi populární časopis a zároveň i pořad na Streamu A Dost!, kde se dozvíte fakta o výrobcích a produktech. Často zde jsou testy několika nejprodávanější produktů z daného segmentu a následně seřazeny od nejkvalitnějšího a nejlepšího v poměru cena/výkon Gumová vana do kufru Gledring BMW 5 2010-2017 (F11, combi). Na základě srovnávaných parametrů se poté člověk snadno rozhodne, který produkt Vany do kufru je pro něj ideální a vybere dle testu a recenze nejvýhodnější produkt. Doporučujeme se podívat na sekci výsledky testů (https://www.dtest.cz/testy) kde zkontrolujte z nabízí i testy Vany do kufru. Snadno zde porovnáte i kvalitu dané značky Gledring . Nejsou zde všechny výrobky (často jen ty nejprodávanější v dané kategori např. Vany do kufru) oveřte tedy zda je zde i test Gumová vana do kufru Gledring BMW 5 2010-2017 (F11, combi).



Rozvoz zboží Vany do kufru Gledring

- Doručení zboží po ČR většinou do 1-3 pracovních dnů
- desítky výdejních a odběrných míst
- Můžete zvolit dopravu AutoHotarek.cz pomocí přepravců např.: Geis, DPD, Česká pošta, InTime, PPL nebo kurárem (vždy záleží na konkrétním zboží a prodejci)

Hodnocení a komentáře


Recenze na Gumová vana do kufru Gledring BMW 5 2010-2017 (F11, combi)

Ondra
Přidáno: před týdnem
Hodnocení: Před nákupem si většinou pročítám recenze Gumová vana do kufru Gledring BMW 5 2010-2017 (F11, combi) a často se podívám i na Youtube. A tento produkt mi vyhovuje.


Honza
Přidáno: před týdnem
Hodnocení Gumová vana do kufru Gledring BMW 5 2010-2017 (F11, combi): Produkt hodnotím kladně, líbí se mi jeho vlastnosti a důvěřuji značce Gledring. Jsem se vším spokojen.


Dominik
Přidáno: před měsícem
Hodnocení: Od této značky Gledring mám již několik jiných produktů a jsem spokojen, tak nakupuji znovu a vše ok.


Bára
Přidáno: před měsícem
Hodnocení Vany do kufru: S obchodem AutoHotarek.cz mám zatím dobré zkušenosti, a tak zde pravidelně nakupuji.

Informace

Pokud k produktu potřebujete produktovou dokumentaci, manuály, či podrobné složení k produktu 3830068662165 , obracejte se s dotazem přímo na výrobce. Veškeré popisky zboží, ceny i dostupnost jsou informační a pro přesné údaje se prosím podívejte přímo na stránky prodejce AutoHotarek.cz, kde jsou veškeré tyto údaje aktuální.

Nové produkty v naší nabídce:

Vany do kufru - podobný sortiment zboží
Vany do kufru recenze a informace