Petex Bambini 904 modrá 2018 recenze a podrobnosti

Popis: Petex Petex Bambini 904 modrá 2018 Autosedačky
Dětská autosedačka má univerzální velikost a lze ji použít do jakéhokoliv automobilu. Splňuje bezpečnostní normu ECE R44/04. Nosnost autosedačky je do 13kg. Model Bambini obsahuje praktickou, nastavitelnou rukojeť pro snadnou manipulaci. Součástí autosedačky jsou samozřejmě také vlastní bezpečnostní popruhy a sedačka je také vybavena polohovatelným stínidlem pro ochranu před přímým sluncem. V ČR je zákonná povinnost používat autosedačku pro děti s váhou do 36kg a výškou do 15… Zobrazit celý popis zboží >>>

  • obrázek Petex Bambini 904 modrá 2018
Cena
1 390 Kč
Dostupnost produktu
Skladem - 11.12.2019
Doprava
Info v obchodu
Do obchodu » AutoHotarek.cz

Informace a podrobnosti o produktu

Zboží si můžete i kouput v e-shopu AutoHotarek.cz, kde je nabízen za velmi dobrou cenu 1 390 Kč. Pro osobní vyzvednutí můžete zvolit některé výdejní místo (např. zásilkovna, uloženka nebo PPL point - liší se dle prodejce a e-shopu). Detialní informace naleznete v košíku.

Vlastnosti Petex Bambini 904 modrá 2018 Petex

Specifikace Petex Bambini 904 modrá 2018 a popis si přečtěte na stránkách v katalogu, nebo přímo na webu internetového obchodu AutoHotarek.cz Petex, u kterého si můžete tento výrobek ihned zakoupit za 1 390 Kč.

Parametry a technické údaje:
- populární dodavatel a výrobce Petex
- výrobní EAN 4028985501929 a identifikační kód 16946
- prodejní zařazení Autosedačky


Kompletní podrobnosti, nejlepší cenu a komentáře od zákazníků si přečtete zde:

Zobrazit nejlevnější cenu a recenze na Heurece >>>


HeurekaNejlepší recenze Petex Bambini 904 modrá 2018

Hledáte nejlepší recenze o Petex Bambini 904 modrá 2018? Nejlepší možností je si zobrazit nejlépe hodnocené Autosedačky a podívat se na produkt, který má nejvíce hodnocení od uživatelů na portále Heuréka. Zjistíte zde vše potřebné i jaká značka je kvalitní či jaké firmně se raději vyhnout. Určitě se podívejte i na další recenze Petex i na diskusních forech a blozích. Zkuste vyhledat review Petex Bambini 904 modrá 2018 Autosedačky i Youtube, kde hodně lidí veřejně publikuje názory a hodnocení produktů, které si koupili nebo dostali k otestování. Zobrazit nejlepší zboží na Heurece.



dTest Petex Bambini 904 modrá 2018 Autosedačky

V Česku velmi populární časopis a zároveň i pořad na Streamu A Dost!, kde se dozvíte fakta o výrobcích a produktech. Často zde jsou testy několika nejprodávanější produktů z daného segmentu a následně seřazeny od nejkvalitnějšího a nejlepšího v poměru cena/výkon Petex Bambini 904 modrá 2018. Na základě srovnávaných parametrů se poté člověk snadno rozhdone, který produkt Autosedačky je pro něj ideální a vybere dle testu a recenze nejvýhodnější produkt. Doporučujeme se podívat na sekci výsledky testů (https://www.dtest.cz/testy) kde zkontrolujte z nabízí i testy Autosedačky. Snadno zde porovnáte i kvalitu dané značky Petex . Nejsou zde všechny výrobky (často jen ty nejprodávanější v dané kategori např. Autosedačky) oveřte tedy zda je zde i test Petex Bambini 904 modrá 2018.



Rozvoz zboží Autosedačky Petex

- Doručení zboží po ČR většinou do 1-3 pracovních dnů
- desítky výdejních a odběrných míst
- Můžete zvolit dopravu AutoHotarek.cz pomocí přepravců např.: Geis, DPD, Česká pošta, InTime, PPL nebo kurárem (vždy záleží na konkrétním zboží a prodejci)

Hodnocení a komentáře


Recenze na Petex Bambini 904 modrá 2018

Ondra
Přidáno: před týdnem
Hodnocení: Před nákupem si většinou pročítám recenze Petex Bambini 904 modrá 2018 a často se podívám i na Youtube. A tento produkt mi vyhovuje.


Honza
Přidáno: před týdnem
Hodnocení Petex Bambini 904 modrá 2018: Produkt hodnotím kladně, líbí se mi jeho vlastnosti a důvěřuji značce Petex. Jsem se vším spokojen.


Dominik
Přidáno: před měsícem
Hodnocení: Od této značky Petex mám již několik jiných produktů a jsem spokojen, tak nakupuji znovu a vše ok.


Bára
Přidáno: před měsícem
Hodnocení Autosedačky: S obchodem AutoHotarek.cz mám zatím dobré zkušenosti, a tak zde pravidelně nakupuji.

Informace

Pokud k produktu potřebujete produktovou dokumentaci, manuály, či podrobné složení k produktu 4028985501929 , obracejte se s dotazem přímo na výrobce. Veškeré popisky zboží, ceny i dostupnost jsou informační a pro přesné údaje se prosím podívejte přímo na stránky prodejce AutoHotarek.cz, kde jsou veškeré tyto údaje aktuální.

Nové produkty v naší nabídce:

Autosedačky - podobný sortiment zboží
Autosedačky recenze a informace